Teksti suurus:
A A A

Järgukatsete päev

02.06.2014
Enam tavaline või rohkem eriline, aga kindlasti väljakutseterohke eneseleidmise tee on võimalik ette võtta Kodutütarde organisatsioonis.
Elementaarsed toimetulekuks vajalikud teadmised ja oskused ning rahvuskultuurilise ja silmaringi avardava sisuga ained  on peidetud organisatsioonisisese koolituse sisse, mida viivad suures osas  läbi just rühmavanemad. Kodutütred on organisatsioon, mille tegevusse tuleb vägagi põhjalikult süüvida. Ta on kui kingitus Eesti noore jaoks, mida lahti pakkimata ei ole võimalik arvata, kas ees ootab tõsine töö või põhjalik pillerkaar või on võimalikud erinevad tegevusvariandid?

Maikuu viimasel päeval  kogunes kaheksa julget kodutütart, et rühmades õpitud teadmised järgukatsete päeval proovile panna. See päev liitis  teadmised, osavuse ning meeskonnatööoskused. Topograafia, matkatarkused, esmaabi, Eestis kasvavad taimed, sõlmed ning etikett olid teemad, millega sai erinevates õpitubades jõudu katsuda ning uusi teadmisi ammutada.  Tundub huvipakkuv? Osale Sinagi järgmisel järgukatsete päeval.